Investícia do energetiky ako príležitosť - Lacenová, Olívia
Postupujúca energetická kríza, vojna na Ukrajine a sankcie voči Rusku nám ukázali značné deficity ohľadom primárnych energií. Investície do fosílnych palív nie sú dostačujúce, ani prechod na obnoviteľné zdroje nepostupoval dostatočne rýchlo.