Do roku 2040 roztočí ekonomiku Cirkulární Česko - Charvát, Ondřej
Strategický rámec cirkulárnej ekonomiky Českej republiky 2040 vypracovaný Ministerstvom životného prostredia. Priority a opatrenia v rámci Cirkulárneho Česka 2040. Finančná podpora a monitorovacia správa o plnení stratégie.