Prieskum študijných programov na druhom stupni štúdia v odbore ekonómia a manažment na Slovensku - Mišún, Juraj, 1978-
Porovnanie študijných programov zameraných na ekonomiku a manažment v rámci študijného odboru ekonómia a manažment na druhom stupni štúdia. Komparácia sa uskutočňuje pri obsahovej náplni programov, v menšej miere aj pri profile absolventa, organizácii štúdia a vzdelávacích metódach.