Kompetenčný profil manažéra v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie - Skorková, Zuzana, 1979-
Príspevok sa venuje základným teoretickým pohľadom na pojem kompetencia, kompetenčný model. Prináša prehľad priemyselných revolúcií a zároveň mapuje súčasné kompetenčné modely. Výsledkom je prehľad najžiadanejších kompetencií manažéra v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie.