Kovošrot Suda a Rockerka roku-příklad efektivního sponzoringu - Nováková, Martina
Efektívna marketingová komunikácia firmy Kovošrot Suda. Kľúčová kampaň pre rok 2022 - spolupráca s kampaňou Rock rádia - Rockerka roku. Mediálne ukazovatele a náklady kampane.