Hodnotiace a posudzovacie nástroje stavu výživy v podmienkach domácej ošetrovateľskej starostlivosti - Dimunová, Lucia
Hodnotenie stavu výživy v prostredí domácej ošetrovateľskej starostlivosti prostredníctvom využívania hodnotiacich a posudzovacích škál. Využitie metódy obsahovej analýzy odbornej literatúry prostredníctvom centrálneho vyhľadávača SUMMON. Zber údajov bol realizovaný za obdobie rokov 2011–2021.