Mým motorem je spokojenost zákazníků - Hubička, Filip
Rozhovor s riaditeľom obchodu a marketingu Gebrüder Weiss ČR Janom Kodadom o najmodernejších technológiách, udržateľných riešeniach a možnostiach alternatívnych pohonov nákladných vozidiel.