Obliba fulfillmentu v e-commerce roste - Toman, Pavel
Fulfillment v logistike je jeden z posledných prejavov deľby práce. Výhodou je pre firmy z oblasti e-commerce, pretože môžu prenechať logistiku partnerovi. Dôležité body v fulfillmente logistiky.