Zásilkovna investuje do Al, robotů i vodíku - Blechová, Eva
V roku 2010 založila Zásilkovna svoje prvé výdajné miesto. Dnes ich má v Čechách vyše 5 000, z ktorých je vyše 3 000 samoobslužných. Vo svete pôsobí pod značkou Packeta v 34 krajinách. Má vlastnú logistiku, robotické depá, využíva umelú inteligenciu a má niekoľko ocenení ako seriózny zamestnávateľ, či technologický inovátor.