Daňovo-odvodová reforma: cesta k prehlbovaniu pracujúcej chudoby alebo k jej odstraňovaniu? - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Analýza daňo-odvodového zaťaženia na Slovensku. Koncepcia zmeny modelu daňovo-odvodového zaťaženia na Slovensku. Popis a analýza nezdaniteľného minima a daňového bonusu.