Dosah pandémie COVID-19 na zmeny v nákupnom správaní spotrebiteľov na Slovensku - Čuláková, Katarína
Analýza zmien a narušenie každodenných aktivít nákupného správania spotrebiteľov v dôsledku pandémie Covid-19. Výskum, ktorý naznačuje, že vzorce spotreby sa zmenili pred a počas pandémie.