Outsourcing sa stáva príťažlivým - Daňo, Ferdinand, 1959-
Obsahové vymedzenie outsourcingu. Dôvody pre využitie outsourcingu. Úloha poradcu v procese outsourcingu. Outsourcing v marketingu. Marketingové funkcie.