Taxation of Financial Transactions - Is Its Introduction Realistic? - Lukáč, Jozef, 1991-
Daň z finančných transakcií v prostredí Euróspskej únie a jej pozitívne a negatívne vlastnosti a ich vplyv na fungovanie ekonomiky v Európskej únii. Cieľ zavedenia dane z finančných transakcií. Vplyv daní na finančné transakcie na koncových užívateľov - dlhodobí investori, vláda a korporácie.