Kriminalita na Slovensku s dôrazom na ekonomickú kriminalitu - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Problematika páchania trestnej činnosti na Slovensku s dôrazom na ekonomickú trestnú činnosť, ktorá je v súlade s Trestným zákonom zaradená pod hospodársku kriminalitu. Základné pojmy súvisiace s hospodárskou kriminalitou. Vývoj kriminality na Slovensku. Vývoj kriminality v krajoch na Slovensku a medziročná zmena v počte páchaných trestných činov v krajoch na Slovensku.