Ekonomicko-environmentálne aspekty mechanicko-biologickej úpravy komunálného odpadu v meste Michalovce - Bester, Štefan
Nakladanie s odpadom v meste Michalovce. Vyhodnotenie ekonomicko-environmentálnych aspektov mechanicko-biologickej úpravy komunálneho odpadu v meste Michalovce.