Thermo Effect Examination of the Lithium-polymer Batteries during Discharge - Kocsis Szürke, Szabolcs
Výskumné centrum automobilového priemyslu je zamerané na výskum elektrického pohonu vozidiel. Skúma sa kapacita a meniaca sa teplota počas vybíjania ultrakapacitných lítium-polymérových batérií, používaných v hybridných a elektrických vozidlách. Zmena teploty počas vybíjania závisí od prahu nízkeho napätia.