Komplexní pozemkové úpravy z pohledu odborné veřejnosti - Voltr, Václav
Kvalitativní šetření Ústavu zemědelské ekonomiky a informací dostalo zhodnotiť nastavené pravidlá a účinky komplexných pozemkových úprav a navrhnúť možné zlepšenia. Zo šetrenia vyplynulo, že pozemkovou úpravou sa celkovo povzbudí trh s pôdou. Cena nie je jednoznačne stanovená.