Nanowaste as a Part of Municipal Waste Streams: a Review - Nencková, Lucie
Aktuálne poznatky v súvislosti s odpadom, spájajúcim sa s nanoproduktmi. Ide o nový druh odpadu, o ktorého produkcii a správaní sa v tokoch komunálneho odpadu je stále malé množstvo informácií.