Describing Mortality Differentials from the Perspective of Various Effects on Life Expectancy and Life Disparity Using Decomposition Methods: The Case of Czechia - Morávek, David
Vplyv zmien úmrtnosti zodpovedajúcich počiatočnému obdobiu a vplyv zmien zodpovedajúcich zmenám úmrtnosti z časového hľadiska. Rozdiely v strednej dĺžke života pri narodení medzi pohlaviami a medzi dvoma krajinami bývalého Československa – Českom a Slovenskom.