Management of Receivables in a Company - Kudlová, Zuzana, 1986-
Zhodnotenie nastaveného systému riadenia pohľadávok konkrétneho podnikateľského subjektu. Identifikácia problematických oblastí v podnikateľskom subjekte. Prevencia, vymáhanie, sledovanie a kontrola pohľadávok.