Bioekonomika vývoja cien elektrickej energie - Štofová, Lenka, 1989-
Dekarbonizačné stratégie zdrojov energie. Príčiny nastavenia cien elektrickej energie v čase. Konštrukcia scenárov na vývoj cien elektrickej energie. Energetická využiteľnosť alternatívnych foriem palív v energetike. Kľúčové faktory ovplyvňujúce ceny elektrickej energie