Resilience Factors of Social Workers Working with Families in Need - Punová, Monika
Ktorá odolnosť ako ochranný faktor identifikuje sociálnych pracovníkov pracujúcich s ohrozenými rodinami v rámci ich profesie. Dynamický aspekt odolnosti ako aj potreba podpory z iných prostredí na riadenie profesionálnych problémov, pretože odolnosť nie je individualizovaný pojem.