Motivation for the Implementation of Technological Innovations in Hotels in the Bratislava Region - Benešová, Dana, 1958-
Skúmanie úrovne implementácie technologických inovácií v hoteloch nachádzajúcich sa v Bratislavskom kraji. Motivácia hotelov investovať do technológií. Význam technologických inovácií pre hotely - získanie viac informácií o klientoch, zrýchlenie a skvalitnenie práce, transparentnosť procesov, väčšia konkurencieschopnosť.