Impact of the Use of a Mobile Digital Key on Performance in Accommodation Facilities - Benešová, Dana, 1958-
Digitalizácia procesov a produktov podnikov cestovného ruchu. Význam využívania technologických inovácií pre ubytovacie zariadenia. Používanie a spokojnosť klientov s mobilným digitálnym kľúčom. Vzťah medzi výkonom a používaním mobilného digitálneho kľúča v ubytovacích zariadeniach.