Postoje subjektov zainteresovaných na rozvoji cestovného ruchu v regióne Zemplín - Čopková, Ivana
Postoje subjektov, zainteresovaných na rozvoji cestovného ruchu v regióne Zemplín, ako cieľovej destinácie cestovného ruchu. Región Zemplín leží na východe Slovenska a susedí s troma štátmi: Poľskom, Ukrainou a Maďarskom.