Kaštieľ Péchy Hotelierka, grófka Klára Szakall von Losoncz a jej svet vo svete - Kramárová, Zlatica
Grófka Klára Szakall je jedinou grófkou, čo premenila rodinný kaštieľ na hotel, ktorý sama spravuje. Žije podľa pravidla: "Ku každému sa správam rovnako."