Supervize praxe studentů sociální práce – úkolově orientovaný přístup - Michková, Adéla
Supervízia v odbornej praxi študentov ako významný nástroj prípravy nielen sociálnych pracovníkov, ale aj ďalších pomáhajúcich profesionálov. Úlohovo orientovaná supervízia v aplikovanej praxi študentov sociálnej práce. Pilotná štúdia jej overenia pri zavedení supervízie do študijných plánov.