Zákon o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady - Ivanáková, Daniela
Na zabezpečenie správy miestnych daní a miestneho poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady obec vydáva podľa zákona o obecnom zriadení všeobecne záväzne nariadenie.