Dopady prijatých opatrení COVID-19 na sektorovú štruktúru firiem na Slovensku - Honzová, Stanislava
Vplyv opatrení zavedených v súvislosti s pandémiou COVID-19 na sektorovú štruktúru firiem na Slovensku. Vplyv pandémie na príjmy a zamestnanosť spoločností počas prvej a druhej vlny COVID-19. Subjektívne postoje zamestnávateľov k prijatej štátnej pomoci. Stanovenie efektívnejších a flexibilnejších opatrení s minimalizáciou negatív.