The Role of the State in the Consumer Market: A Comparative Analysis of Czech Republic and India - Sharma, Dev Mani
Porovnanie spotrebiteľského trhu v Českej republike a Indii. Úloha štátu na spotrebiteľskom trhu - liberálna pozícia, stredný prúd a intervenčná vláda. Úloha cenového mechanizmu. Komparatívna analýza rozsahu štátnych regulácií na spotrebiteľských trhoch Indie a Česka.