Time Analysis of the Fleet As Part of Transport Logistics - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Úzke prepojenie dopravy a logistiky. Analýza výkonov v doprave pomocou ukazovateľov výkonu a výkonového vyťaženia vozidiel. Ukazovatele časového využitia vozového parku spoločnosti za sledované obdobie a porovnanie ukazovateľov časového využitia piatich vybraných vozidiel za sledované obdobie.