Ekológia a digitál idú ruka v ruke - Kapitán, Peter
Od jari 2020 retail prechádza turbulentným obdobím a posledné dva roky priniesli viac zmien než celé predchádzajúce desaťročie. Najskôr to bola pandémia, ktorá urýchlila nástup digitalizácie a online predaja. Koncom vlaňajška zase na Európu udrela vysoká inflácia. A do toho všetkého netreba zabúdať na neustále rastúci dopyt po ekologických a prírode blízkych riešeniach. To všetko dáva dokopy mix faktorov, ktoré zásadným spôsobom ovplyvnia tvár retailu v najbližších rokoch.