Daňový bonus na dieťa po zmenách - Jarinkovičová, Valéria
Zmeny v právnej úprave daňového bonusu na vyživované nezaopatrené dieťa daňovníka dane z príjmov F.O. podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z.n.p. a to od 1. 7. 2022 a od 1. 1. 2023 na základe zákona č. 232/2022 Z. z. o financovaní voľného času dieťaťa a o zmene a doplnení niektorých zákonov.