Migration Diplomacy as a Foreign Policy Instrument - Liďák, Ján
Medzinárodná migrácia medzinárodné vzťahy. Vysvetlenie, ako niektoré vlády využívajú reguláciu migračných procesov na svojom území na presadzovanie svojich domácich a zahraničných politických cieľov. Migračná diplomacia z teoretického hľadiska. Migračná diplomacia - kooperatívna alebo donucovacia regulácia migračných procesov. Migračná diplomacia na príklade Líbye, Turecka a Bieloruska.