Ako tvoriť a na čo je možné využiť sociálny fond v roku 2022 - Hamuľák, Mikuláš
Prostredníctvom tvorby a následného použitia sociálneho fondu zamestnávateľ akumuluje zdroje, ktoré následne môže rozdeliť medzi svojich zamestnancov s cieľom realizácie sociálnej politiky v oblasti starostlivosti o zamestnancov.