Service Design navrhuje finanční služby, které přináší uživateli hodnotu - Jílková, Petra
Vysvetlenie pojmu Service Design a Service Blueprint. Dizajn služieb - inovačný prístup k vytváraniu hodnoty pre klienta, tvorba produktu a služieb z pohľadu klienta, teda konkrétneho užívateľa digitálnej služby, pričom sa vychádza z jeho potrieb a požiadaviek. Proces návrhu digitálnej služby pomocou Service Design.