Vykonávanie enviromentálnych právnych predpisov v členských štátoch EÚ - preskúmanie zo strany Európskej komisie - Šimurka, Peter
27 správ o krajinách EÚ, v ktorých je opísaný súčasný stav vykonávania právnych predpisov EÚ v rámci životného prostredia. Preskúmanie, vyvodenie záverov a definícia spoločných trendov na úrovni EÚ. Opatrenia na zlepšenie životného prostredia v každom štáte EÚ.