Prečo dochádza k prijatiu nového zákona? - Alenová, Gabriela
Rastúce riziko porušovania práv v EÚ a následná modernizácia pravidiel v oblasti ochrany spotrebiteľa viedla k prijatiu novej dohody pre spotrebiteľov, ktorej cieľom je posilnenie presadzovania spotrebiteľského práva.