Capital Structure and Firm Performance: The Case of Central and Eastern European Economies - Brendea, Gabriela
Skúmanie vzťahu medzi štruktúrou kapitálu a výkonnosťou firmy na vzorke nefinančných firiem z ôsmich krajín strednej a východnej Európy v období rokov 2008 – 2017.