Skúšobná doba a skončenie pracovného pomeru - Hrtánek, Ladislav
Skúšobná doba predstavuje časové určenie, v rámci ktorého môže tak zamestnanec, ako aj zamestnávateľ skončiť pracovný pomer písomne z akéhokoľvek dôvodu alebo bez uvedenia dôvodu, podľa právnej úpravy. Obsahové a formálne náležitosti skončenia pracovného pomeru v skúšobnej dobe.