E-Government - zmeny a vplyv na obce - Trizuliak, Tibor
Dňa 20. 9. 2022 bol schválený zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. Cieľom tohto zákona je zabezpečiť skvalitnenie poskytovaných služieb prostredníctvom ústredného portálu verejnej správy a zlepšiť celkové fungovanie e-Governmentu.