Foreign Trade Analysis Between Slovak Republic and EAEU - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Analýza vzájomných obchodných vzťahov Slovenskej republiky so štátmi EAEU (Euroázijská ekonomická únia) s dôrazom na Kazachstan, Rusko a Bielorusko. Význam zahraničného obchodu pre ekonomiku.