Interdisciplinary Discourse on the Current Issues of Water in Slovakia - Čiefová, Michaela, 1991-
Upozornenie na vybrané problémy súvisiace s vodou na Slovensku - politická, sociálna, ekonomická a environmentálna dimenzia.