Depiction of Water Scarcity in German Mass Media - Kalaš, Filip, 1993-
Nominálne lexémy vo vodnom diskurze. Klasifikácia elicitovaných lexikálnych syntagiem podľa sémanticko-lexikálnych kritérií. Prezentácia zostaveného korpusu s názvom Wasser a metódy korpusovej lingvistiky.