The Future of the Digital Experience Using Neuromarketing Research - Šášky, Michael, 1996-
Potenciál neuromarketingu a jeho úloha v budúcnosti digitálnych technológií, ktoré sa stanú súčasťou každodennej skúsenosti spotrebiteľa. Všeobecné predpoklady vývoja technológií, inovácií a digitálneho prostredia. Neuromarketingový výskum vie rozpoznať hlbšie neurologické reakcie vo vnútri mozgu respondenta na špecifikované podnety. Využitie neuromarketingových zariadení, technológií a inovácií v novom prostredí webu 3.0.