Political Euphemisms and Neologisms in Online Media Content: Amid the War in Ukraine - Spišiaková, Mária, 1973-
Používanie neologizmov a politických eufemizmov v súvislosti s vojnou na Ukrajine v angličtine, ukrajinčine, slovenčine a španielčine v súčasných online médiách.