Vedecký skepticizmus v jazyku radikálneho populizmu - Štefančík, Radoslav, 1976-
Vedecký skepticizmus ako súčasť obsahu komunikačných stratégií radikálnych populistov na Slovensku. Vedecký skepticizmus v štylistickej a lexikálnej rovine.