History of International Relations During the Interwar Period (1918-1939) - Škvrnda, František, ml., 1987-
Základné prvky medzinárodných vzťahov po 1. svetovej vojne. Dejiny medzinárodných vzťahov v 20. rokoch 20. storočia. Dejiny medzinárodných vzťahov v 30. rokoch 20. storočia. Medzinárodné vzťahy pred vypuknutím 2. svetovej vojny.