Posting Travel Selfies: Harm or Blessing? - Fodranová, Iveta, 1959-
Sociálne siete majú na svedomí úspech selfie cestovania, teda vlastnej fotografie v spojení s turistickou atrakciou. Charakter dominantne zdieľaného obsahu cestovateľských fotografií naznačuje vznik nového segmentu cestovateľov, pre ktorých je cieľom nielen zažiť atmosféru jedinečného miesta, ale je tam aj túžba na vytvorenie najlajkovanejšej selfie fotografie na sociálnej sieti.