Vývoj produktivity práce podľa odvetví národného hospodárstva na Slovensku v rokoch 2012 – 2019 - Bolgáč, Ján, 1959-
V úvode článku sú analyzované údaje vstupujúce do ukazovateľa produktivity práce. Na základe týchto analýz sú spracované a aplikované analýzy produktivity práce na Slovensku v rokoch 2012 až 2019 pre aktívne spoločnosti, pre novovzniknuté a zatvorené spoločnosti. Analýzy produktivity práce jednotlivých typov podnikov sú doplnené množstvom pomocných výpočtových tabuliek a grafov.